muurcirkels wandcirkels ronde foto

Muurcirkels met natuurfoto's

De muurcirkels van MMD-Prints zijn echte eyecatchers in elk interieur. Van mooie kleuren cirkels tot strakke zwartwit cirkels om de perfecte match te vinden met jouw style. De muurcirkels worden afgedrukt op dibond, een glad, stevig en licht matriaal dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Je kan kiezen uit vijf verschillende formaten.

Dit wil ik!

  • Unieke, zelfgemaakte foto's uit de omgeving van Friesland
  • Gedrukt op materiaal van hoge kwaliteit
  • Met liefde gemaakt door een enthousiaste fotografe

Ophangsystemen voor muurcirkels

Er zijn meedere opties om de muurcirkels op te hangen. Deze zijn los verkrijgbaar in de shop. Allereerst is er een houten standaard van 15cm of 20cm breed. De foto kan hierin los neergezet worden. Daarnaast is er ook een ophangplaat verkrijgbaar waarbij de muurcirkel opgehangen kan worden. Deze systemen kan je vinden onder het kopje 'asseccoires'.
 


wandcirkels muurcirkel ronde foto


Wie zit er achter MMD-Prints?

Hoi! Ik ben Maria-Maaike Dijkstra, 24 jaar en kom uit Damwoude. Al weer heel wat jaren ben ik actief als fotograaf vanuit mijn bedrijf MMD-Fotografie. Ik vind het fantastisch om mooie momenten vast te leggen en mensen hier blij mee te maken! Dit doe ik door middel van fotoshoots. Daarnaast vind ik het erg leuk om de natuur vast te leggen. Na een aantal keer de vraag te hebben gekregen of ik die foto's ook verkocht als wanddecoratie, is het idee van MMD-Prints ontstaan. Hier kun je mijn foto's vinden op diverse materialen die in jouw huis het intereur de finishing touch kunnen geven. Ik wens je veel plezier bij het bezoeken van mijn shop!

© 2020 - 2023 MMD Prints | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel